Zajęcia dodatkowe w roku szkolnym 2020/2021

gim-art plakat SP 55

SZACHY

Klasy  1 – 3        środy  14.30 – 15.15,  sala muzyczna

Klasy  4 – 8        środy   15.20 – 16.05,  sala muzyczna


Trener Józef Bujak

Zapisy i informacje – tel. 606 574 821   lub     e-mail: jozef.bujak@interia.eu


W związku z sytuacją epidemiologiczną Music & More Sp. z o.o. oferuje Państwa dzieciom możliwość korzystania z zajęć dodatkowych w formie online. Jest to nauka i zabawa w jednym, wachlarz możliwości pozwala na wybranie najlepszej opcji,  m.in. zajęcia z gitary, programowania, rysunku, grafiki, matematyki. Pierwsze zajęcia pokazowe każdej z usług są bezpłatne.

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i kontaktu za pomocą formularza poprzez stronę: https://uslugi.szkolamm.pl 

Music & More Sp. z o.o.

ul. Wróblewskiego 19A/8

93-578 Łódź

Infolinia: 535 385 201

szkolamm.pl

supermind.com.pl


Robotyka i Matcraft – Happy Robot

Zajęcia dla dzieci z klas I – V z robotyki (LEGO WeDo 2.0, LEGO Mindstorms EV3) i z matematyki w grze Minecraft będą odbywały się na terenie naszej szkoły w następujących terminach:

Robotyka poziom klasy I i II wtorki, 16.05 – 17.05 (60 min.), 1 zajęcia: 18.09 (bezpłatne)
Robotyka poziom klasy III – V czwartki, 16.00 – 17.30 (90 min.) 1 zajęcia: 17.09
Matcraft poziom klasy I (ew. II) wtorki, 15.00 – 16.00 (60 min.) Aplikacja Matcraft – matematyka 1. zajęcia: 17.09 (bezpłatne)
Matcraft poziom klasy II (ew. III) wtorki, 16.15 – 17.15 (60 min.) Aplikacja Matcraft – matematyka 1. zajęcia: 17.09

Zapisy na zajęcia oraz szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 697 571 662 (biuro Happy Robot) lub biuro@happyrobot.pl


Piłka nożna – Klub Sportowy Orzeł Piaski Wielkie
 

Treningi piłkarskie będą odbywały się na terenie naszej szkoły w następujących terminach:

poniedziałek  15:20 – 16:20 Klasa I i II
wtorek              15:20 – 16:20 Klasa III i IV
środa                 15:20 – 16:20 Klasa I i II
czwartek          15:20 – 16:20 Klasa III i IV
 
Zapisy na treningi oraz szczegółowe informacje pod numerem telefonu: 603 202 091 – trener Tomasz Szczytyński

Samoobrona z elementami JUDO – prowadzący – Paweł Maślej, tel.: 503 037 417 
 
poniedziałki i środy:
15.15 – 16.15 – GRUPA 2 (2 x 60 min.)
16.25 – 17.10 – GRUPA 1 (2 x 45 min.)
17.15 – 18.30 – GRUPA 3 (2 x 75 min.)
18.35 – 20.05 – GRUPA 4 (2 x 90 min.)